Op zoek naar een goede school?

Wat is de visie en de missie van de school? Hoe wordt er lesgegeven? Wat is de locatie? Welke identiteit heeft de school? Wat zijn de schooltijden? Een school kiezen, dat doe je niet zomaar. De basisschool is een plek waar uw kind(eren) acht jaar in een belangrijke periode van hun leven veel tijd gaan doorbrengen. Alle reden dus om u goed te oriënteren voordat u een keuze maakt.

Stap 1: Oriëntatie 

Via deze website willen wij u een beeld geven van bs Heilinde.  Onder de knoppen 'School' en 'Onderwijs' vindt u inhoudelijke en praktische informatie. Ook houden we u via de nieuwsbrief en het ouderportaal met het laatste nieuws op de hoogte van activiteiten. Wilt u nog meer lezen over onze school, leest u dan onze schoolgids. 

Stap 2: Kennismakingsgesprek/rondleiding

U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek/rondleiding met de directie van de school. Wij informeren u over de inhoud en organisatie van het onderwijs op onze school. Daarna maken wij met u een rondje door de school die op dat moment volop in bedrijf is. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Een kennismakingsgesprek/rondleiding duurt meestal een uur. 

Stap 3: Aanmeldingsformulier
Het aanmeldingsformulier

Aan het einde van de rondleiding krijgt u een aanmeldingsformulier mee. Het ingevulde formulier kunt u inleveren/opsturen naar de school. Binnen 6 weken ontvangt u van ons een bevestiging van plaatsing en is het aanmeldproces voltooid. We maken daarna afspraken over de startdatum en enkele 'oefendagen' vooraf.

U kunt via mail en telefoon direct in contact komen met onze directie voor een afspraak.