Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid van kinderen is een zaak van de school, de ouders, de politie en Veilig verkeer Nederland. De school heeft een verkeerswerkgroep. Deze werkgroep bestaat uit leerkrachten. Deze werkgroep houdt zich bezig met de verkeersveiligheid rondom de school. Denk hierbij aan verkeerseducatie, overleg met de gemeente/ politie / Veilig verkeer Nederland, theoretisch/praktisch verkeersexamen en aandacht voor school-thuisroute.

BVL De school is in het bezit van het Brabants Verkeersveiligheids Label (BVL). Dit Label is een kwaliteitskeurmerk. Een uiterlijke waardering voor de geleverde kwaliteitsverbetering op het gebied van de verkeersveiligheid op en rondom de school. Met het BVL willen we zien dat we de verkeersveiligheid serieus nemen. Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze plannen en andere ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid.

Verkeerswerkgroep

De verkeerswerkgroep bestaat uit een aantal leerkrachten, zij organiseren diverse activiteiten zoals groene voetstappen, fietscontrole, verkeersweek en acties rondom zichtbaarheid in het verkeer.

BVL Label

Bs Heilinde heeft het bronzen verkeerslabel